Spring til indhold

Alt er normalt

  • 3 min read

Husk på, at der ikke er noget som “normalt” når det kommer til sex, så føl jer ikke underligt, hvis I prøver noget nyt, som ikke fungerer. Det vigtigste er at have det sjovt og nyde hinandens selskab. Og hvis I finder ud af, at I virkelig elsker sexlegetøj, så kan I prøve at tage det til det næste niveau og introducere andre kinky elementer til jeres sexliv. Hvem ved, måske er bondage eller dominans noget for jer?

Respekter hinanden

Bare husk at respektere hinandens grænser og sørge for, at I begge er komfortable med det. En anden sjov ting ved sexlegetøj som her er at det kan give jer nye oplevelser og orgasmer. Så hvis I har svært ved at nå klimaks på den traditionelle måde, så kan sexlegetøj hjælpe jer med at nå nye højder af nydelse.

Prøv at eksperimentere med forskellige typer af stimulation, og se hvad der fungerer bedst for jer. Så, hvis I vil prøve at tage jeres sexliv til det næste niveau og introducere sexlegetøj, så skal I huske at kommunikere åbent og ærligt med hinanden, vælge det rigtige produkt og have det sjovt. Og husk, at det er okay at eksperimentere og udforske nye ting sammen. Der er ikke noget, der kan forbedre jeres forhold og sexliv som at have det sjovt og udforske nye grænser sammen.

Pas på at lege rigtigt

Men pas på, der er visse sexlegetøjs-typer, som kan bringe jer tættere sammen end I ønskede! Tag for eksempel en penisring. Hvis I ikke læser manualen ordentligt og sørger for, at størrelsen er rigtig, kan det ende med at føre til en lidt pinlig situation, hvor ringen sidder fast omkring mandens lem. Det er en situation, som man helst vil undgå at skulle forklare til ens læge.

Og så er der selvfølgelig også den uundgåelige “hvordan skal vi opbevare det her?” diskussion, når I har købt jeres nye legetøj. Skal I gemme det væk i en skuffe eller på en hylde i soveværelset? Skal I tage det med på ferie eller lade det blive hjemme? Og hvordan skal I forklare det til eventuelle gæster, som skulle støde på det? Det kan være en interessant samtale at tage, men det er vigtigt at tage det seriøst.

Ærlighed og dialog

Så hvis I tager skridtet og køber sexlegetøj, så skal I huske på, at det kan bringe jer tættere sammen på flere måder end én. Det kan give jer nye oplevelser og muligheder, men det kræver også, at I er åbne og ærlige overfor hinanden og sørger for at respektere hinandens grænser og ønsker.

Så kom i gang med at undersøge og prøve jeres nye legetøj, og husk at have det sjovt og nyde hinandens selskab. Og hvis I skulle ende med en lille, pinlig situation med en fastsiddende penisring, så kan I i det mindste grine af det sammen bagefter og lave en god historie ud af det.