Spring til indhold

Altid Makita

  • 3 min read

Du og din lille familie har ferie. I skal i sommerhus. Det bliver skønt. Du ved, at det bliver 3 skønne uger I får deroppe. Der bliver tid til at reparere nogle af de ting, der har stået på listen i flere måneder – og I får tid til at komme på stranden og lære børnene af svømme. Du ved, at du får lidt arbejde i sommerhuset. Ikke kun skal I have malet to af værelserne. Der er også noget med, at du skal have fuget ved nogle vinduer. Installatørerne lavede da et godt stykke arbejde, da de satte de nye i, her i foråret, men du vil gerne lige være helt sikker på, at der ikke trænger fugt ind nogen steder.

Lidt indkøb i byggemarkedet

Så på din personlige indkøbsseddel står der ”Fugepistol”. Du har også brug for nogle andre stykker værktøj – og Makita batterier billigt til hækkeklipperen. Nu er det ikke sådan, at du har tænkt dig at hele sommerferien, skal bruges på at klippe hække og reparere eller eftergå andre håndværkeres arbejde. Men du vil sikkert få en del timer, hvor du bare kan gøre det, du har allermest lyst til: At passe og pleje jeres lille sommerhus. Og der skal da også ryddes lidt op på grunden. Derfor har du allerede fundet din hækkeklipper frem og tjekket den. Som du ved, så trænger den til nye batterier. Det havde du sådan set ikke regnet med. Men sådan er livet bare.

Makita skuffer bare aldrig

Makita hækkeklippere som her er nogle af de bedste – så længe de ikke har kabler, som man kan falde over. At de så skal have nye batterier, må man bare lære at leve med. Hækkeklipperen ligger allerede i sin egen lille kasse i bilens bagagerum. Du vil være sikker på, at du ikke glemmer den. I er ved at pakke bilen. Sådan med alle de ting, som I skal have med op til sommerhuset. Og inden I skal køre i morgen, skal du altså nå hen til byggemarkedet for at købe den her fugepistol, batterier og nogle andre småting, så du ikke skal stå og ærgre dig over at mangle en skrue eller noget andet, når du er i gang med at reparere.

Shopping for mænd

Derfor kører du ned til byggemarkedet. Du har din indkøbsseddel med dig. Du går ind i forretningen. Den er kæmpestor. Og ja, du fortaber dig i at kigge på alt det skønne værktøj, der findes. Det er en kraftanstrengelse ikke at blive fristet af alle mulige maskiner. Men du har besluttet dig: Ingen impulskøb i dag. Du er målrettet. Du finder fugepistolen, som du har brug for – og får da også en ekstra patron med silikone til den med i købet. Du finder også skruerne og de rawplugs, som du har brug for. De ryger med i indkøbsvognen. Du har fået bevæget dig ned i den fjerneste afdeling i forretningen. Og så ser du et stort skilt: ”Tilbud: Fugtighedsmåler – stærkt nedsat.” Den skal du lige se på. Og ja, den ryger altså også med. Det er et nyttigt, lille værktøj.