Spring til indhold

Billeje i Spanien var nemt og billigt

  • 2 min read

Vi havde glædet os i månedsvis til at komme på ferie i vores elskede Spanien, og nu var der endeligt styr på billeje. Det første biludlejningsfirma brændte os af, så vi var bange for, at vi ikke kunne nå at få en ny leje bil.

Carsten skyndte sig derfor på nettet, og søgte efter billig biludlejning på Mallorca og i Malaga. Sagen var den, at vi skulle både til Mallorca og Malaga i år, fordi vi skulle besøge Carstens forældre og min søster.

På Google fandt Carsten hurtigt en hjemmeside ved navn Billig-biludlejning.dk, som sammenligner priser på lejebiler over hele verden. Det var altså super nemt at finde den billigste udlejningsbil på begge feriedestinationer.

Billig billeje Mallorca Lufthavn

Den første lejebil, vi skulle bruge, var i Mallorca lufthavn, så Carsten kig bare ind i kategorien “Billig billeje Mallorca Lufthavn”. Her fik han en fin oversigt over alverdens biludlejningsfirmaer med de forskellige bilmodeller og priser. Derudover kunne han også se på Trustpilot, hvilke anbefalinger de forskellige udlejningsfirmaer havde fået.

Min svigerfar har altid sagt til os, at vi bør vælge et af de store internationale firmaer, som også udlejer biler i Danmark. Det er langt nemmere, hvis der sker noget at kontakte et dansk kontor fremfor et udenlandsk.

Og der findes flere store biludlejningsfirmaer som:

  • AVIS
  • Sixt
  • Europcar
  • Hertz

Disse firmaer har både udlejningskontorer i Danmark såvel som i Spanien. Og det var som sagt vigtigt for os, at vi kunne få udleveret bilen i Mallorca Lufthavn, når vi ankom med flyet.

Biludlejning Malaga

I Malaga skulle vi ikke bruge bilen i lufthavnen, fordi vi kørte i den anden bil ind til Centrum. Carsten søgte derfor på “Billig biludlejning Malaga” inde på hjemmesiden, og her fik han det samme fine udvalg.

Det er en anelse dyrere at leje bil i Malaga, hvilket måske skyldes, at der er flere turister, og flere af dem har måske mange penge. Men det er trods alt langt billigere at leje en bil i Spanien, end det er i Danmark.

Jeg vil vove den påstand, at vi var så heldige at finde den bedste biludlejning i såvel Malaga som Mallorca. Man kan sige, hvad man vil, men der er altså både penge og tid at spare ved at benytte sammenligningssider som Billejer.dk.