Spring til indhold

Billige blomstergaver

  • 2 min read

Det var en vidunderlig aften. Middagen hos din søster. Hun sørgede for, at du bare kunne slappe af. Hun forkælede dig og din mand. I fik talt og grinet sammen. På vejen hjem i bilen talte I om, hvor rart at se hende igen. Hun er kommet langt, siden hun blev skilt. Har fundet en god, lille bolig. Er glad og fri. I talte da også om, at I gerne ville sende hende en hilsen, som tak for den dejlige aften. Men hvad? Svaret er, at I skal sende hende en smuk buket blomster. Der er ingen, der ikke bliver glade for at få en buket sendt. Sådan helt uventet. Og det er en smuk hilsen at sende. Den viser, at I tænker på hende. At I er taknemlige, og at I gerne vil fortælle hende det.

Sende blomster nu

Så da I træder ind i jeres egen bolig og lige sætter jer ned for at tale lidt om, hvad I har af planer for den kommende uge, går du derfor hen og ser, om din IPad er fuldt opladet. Du vil gerne lige finde et sted, hvor du kan bestille den buket blomster, som din søster skal have. Derfor åbner du browseren og leder efter ”Blomsterudbringning Amager”. Du finder en online blomsterhandler der sender blomster billigt, som har et godt udbud af forskellige buketter. I kigger på dem sammen. I vælger en buket. Finder ud af, at den kan fås til forskellige priser, alt efter om I vil have forskellige dekorationer og pyntegrene med. I vælger den i bedst kan lide. Får den bestilt. Skriver adressen, hvor den skal leveres til, og trykker på køb. I betaler for buketten.

Næste dag ringer din søster til dig. Rørt. Hun takker dig for den fine buket, og I får en sludder om, hvor dejligt det er endelig at kunne ses noget oftere igen. Og du sender en venlig tanke til butikken, der har blomsterlevering på Amager.