Spring til indhold

Elsker træfigurer

  • 3 min read

Det hænder, at vi står og mangler en lille gave. Måske en værtindegave eller en fødselsdagsgave. Måske bare en gave til os selv, fordi vi gerne vil forkæles. Og ingen andre har sans for at gøre det lige nu, hvor vi har brug for det. En gang imellem kan det bare være rigtigt svært at finde den helt rigtige, lille gave. Her er et forslag, som jeg er sikker på, at du kan bruge til at finde den gave, du lige står og har brug for – nu og her.

Spring Copenhagen

Du skal købe en af de små træfigurer fra Spring Copenhagen. De er smukke. De fås i mange forskellige størrelser og priser. Du kan finde en lille figur, der bare står og pynter i vindueskarmen. Du kan finde en lidt større figur, som står på dit skrivebord, og som du kan bruge som papirvægt over alle de der post-its, der alligevel er faldet ned fra din skærm. Fælles for alle træfigurerne er, at de fører vores tradition for godt dansk design videre. Ja, firmaets produkter bygger da også videre på vores tradition for godt håndværk. Kombinationen af godt håndværk og godt design går man aldrig forkert i byen med. Figurerne, som Spring Copenhagen sælger, er lavet i Danmark. De er ikke produceret i Kina eller et andet sted ude i Asien.
De kan karakteriseres, ved at de også er moderne. De er tidssvarende samtidigt med, at de også kan passe godt ind som små pyntegenstande i et hjem, som måske ikke er helt tidssvarende.

De fleste er dyr

De fleste figurer er udformet som dyr. De har øjne, næser og mund. Men de har også lige det der lille udtryk, som får dig til at smile. Fx så kan den lille figur af en hund stå der og se på dig. Den ser ud, som om den kigger nysgerrigt på dig. Som om den vil sige: ”Hvad skal vi så lege?”. Det næste øjeblik så kigger den på dig, som om den vil sige: ”Jeg holder også af dig!”.

Figurerne fra Spring Copenhagen er virkeligt specielle. De vil sprede smil og glæde. Og nogle af dem har særlige funktioner. Du kan fx få en peberkværn, der er udformet som en ugle. Den kigger på dig og siger: ”Du skal bruge mig med omhu, så du ikke bliver brændt i munden af peberet.”

Også bordskånere m.m.

Selvfølgelig kan du også få figurer, der ikke er udformet som små dyr. Du kan få en bordskåner, der hurtigt kan udvikle sig til et rigtigt sjovt stykke legetøj. Du kan også få figurer, der fortæller om en begivenhed i livet. Fx da din niece blev student. Du kan også få en nissehue, som vil klæde et hvilket som helst julebord. Så, hvis du har brug for en lille gave, som ikke skal byttes så kig på træfigurerne, som kommer fra Spring Copenhagen. Du kan helt sikkert finde en figur, der er lige den, som modtageren af gaven skal have. Uanset hvem det er. Ung som gammel. Moderne mand, eller gammeldags kvinde. Du finder gaven og heldigvis på udsalg hos isenkræmmeren her.