Spring til indhold

Et tip til de rejselystne

  • 2 min read

Hvis du leder efter flybilletter, så er der mange muligheder for at finde dem. Du kan fx melde dig til et flyselskabs nyhedsbrev. Dermed får du information om tilbud på billige flybilletter, som selskabet tilbyder. Men måske bliver du allerede bombarderet med mange nyhedsbreve – og måske har du slet ikke lyst til at få flere ind i din indbakke.

De særlige billet-søgemaskiner

I sådan et tilfælde er det en god idé, hvis du benytter et særligt site, der sammenligner priser på flybilletter som https://www.rejsepriser.dk/. Ofte kan de præsentere dig for priserne på flybilletterne, du søger efter fra mange forskellige flyselskaber på meget få sekunder. Det kan være en stor fordel, fordi du kan danne dig et hurtigt overblik – og dermed hurtigt bestemme dig for, hvilken flybillet du vil købe. Nogle af de prissammenligningssider er oven i købet i stand til at give dig informationer om, hvor meget den billigste flybillet koster. Vi vil jo gerne spare penge på transport, så det er logisk.

Sammenlig pris og kvalitet

Men den billigste flybillet er ikke altid den bedste. Jeg så for nogle dage siden, da jeg søgte efter flybilletter til London, at jeg kunne få en meget billig billet. Det var fristende. Så jeg klikkede ind på præcist den billet. Havde jeg ikke haft muligheden for at se, at jeg skulle rejse i mere end 15 timer for at komme til London (på grund af en mellemlanding og meget lang ventetid der), så ville jeg have købt den. Men er der tid til at bruge 15 timer på at komme til London, når det ikke behøver at tage mere end, måske 2 – 3? I mit tilfælde var der ikke tid. Jeg havde jo kun mulighed for at besøge London i en lang weekend. Så mit råd er, at du skal bruge de sites, hvor du får oplysninger om prisen og rejsetiden, så du kan finde den flybillet, som er bedst til dig.