Spring til indhold

Gode mødefaciliteter

  • 3 min read

Lige nu er der ro på kontoret. De fleste har allerede ønsket dig god weekend. Du er ved at gå til af lede over at læse de der mails, der ender med ”God weekend, når du kommer dertil”. Du ved dog, at ønsket er velment. Du skriver det også selv i de mails, du sender ud. Men lige her, inden du var parat til at logge ud fra systemet, fik du en mail.

Faciliteter til møder

Den kom fra en af de der store konferencecentre, som du havde skrevet til i sidste uge. Du havde sendt en forespørgsel om at få tid til at komme og se deres mødefaciliteter – sådan live. Du skal nemlig stå for sikkerheden ved et møde, som ministeren har ønsket. Så det er både spændende og tys tys. Det er også udfordrende. Fordi: Det er bestemt ikke alle hoteller, der har god sikkerhed. Og da der kommer nogle meget vigtige personer til mødet, så valgte du at lede efter et godt sted, hvor mødet kan holdes i fred og ro. Ikke inde i byen. Journalisterne har jo allerede opsnuset, at der sker noget. Du har valgt, at mødet skal holdes i Nordsjælland. Men hvor? Du har et par idéer – men du er ikke sikker på, at de er gode nok. Her handler det jo ikke kun om forretning og handel. Nej, det handler om sikkerhed. Skudsikkerhed. Mødedeltagerne er jo toppolitikere. De skal beskyttes og de skal have det bedste.

Naturen spiller en rolle

Du søgte derfor efter, hvor du kan holde møde i Nordsjælland. Det er her de fleste kollegaer har holdt lignende møder. Der er dog noget, der irriterer dig ved at skulle holde møde i Nordsjælland. Det er, at alle ved, at mødet vil blive afholdt der. Så du har tænkt dig at have en backup plan. Det kan sagtens tænkes, at mødet bliver flyttet i sidste øjeblik.

Så: Du skal finde gode mødelokaler på Sjælland. Hele Sjælland. Og du skal have dem booket i tide. Budgettet er stort. Du har råd til at booke flere mødesteder. Og det bliver nødvendigt, hvis sikkerheden skal være 100%. Det skal den jo.
Du ved også af erfaring fra lignende møder, at de der topvigtige personer har nogle besynderlige krav: De forlanger sådan set ikke den store forplejning, når de holder møde. Så det der med friskbrygget kaffe kan du skrue ned for. Og lækker chokolade? Altså hvor mange kilo fyldt chokolade har du ikke fået fra forskellige administratorer fra forskellige mødefaciliteter? Nej, det, de der VIPs vil have, er gode middage, muligheder for at netværke og muligheder for kunne overnatte i fred og sikkerhed.

Vi ender nok i Allerød

Indtil videre har du fundet mødefaciliteter i Nordsjælland og på den vestlige del af Sjælland. Du har fået to møder i morgen. Mailen, du lige fik, foreslog, at du kommer og ser mødefaciliteterne i Allerød i overmorgen. Kl. 7:30 om morgenen, inden alle vågner og får mistanke om, at noget er i gære. Du er træt. Skriver dog et hurtigt svar, der fortæller, at du vil møde op i overmorgen kl. 7:30 og at I så kan tale om tingene derefter.