Spring til indhold

Godt med lokale fagfolk

  • 3 min read

Du er ved at planlægge, hvad der skal ske her i sommerferien. Der er flere projekter, som skal realiseres. Selvfølgelig skal I – hele familien – på ferie. I 14 dage. Det er noget I har gået og glædet jer meget til. Det her med at komme ud og rejse igen. Få set noget andet end havens grønne græsplæne, der altid kalder på at blive klippet. Og ja, haven er et af projekterne, som du skal beskæftige dig med, når I kommer hjem fra ferien. Der skal også ryddes op i garagen – og ja, bilen? Den skal altså behandles med Tectyl igen. Det er på tide. De ringede faktisk fra servicecenteret for en måned siden for at minde dig om det. Og det er du da glad for. Det var bare et dårligt tidspunkt, de ringede dig op på. Og siden da har du ikke fået taget dig sammen til at bestille tid hos dem.

Fandt dem på nettet

Du fandt servicecenteret sådan lidt tilfældigt for en del år siden. Det var, dengang I lige var flyttet fra København til Odense. I kendte intet til Odense dengang. Så da bilen skulle til undervognsbehandling, havde du googlet ”Tectyl i Odense”, og dér fandt du centeret. Du har været glad for, at de husker dig og minder dig om, at det er på tide at få lavet den rustbeskyttelse, som den har brug for. Du er jo meget pligtopfyldende, og du passer på dine ting. Men du er også glemsom. Og det her med at huse tre eller fire år ud i fremtiden det er du slet ikke i stand til. Og hvem læser jævnligt bilens servicebog – du ved den der logbog over hvornår bilen var til service, og hvad der eventuelt blev lavet eller repareret? Du gør i hvert fald ikke. (Og nej, jeg gør det heller ikke.)

Din dårlige samvittighed

Her til formiddag, da du lige tjekkede telefonen for opkald, som du ikke havde besvaret, så du, at servicecenteret havde ringet op til dig igen. Den dårlige samvittighed ramte dig. Så du ringede tilbage til dem og fik tid til bilens undervognsbehandling. Og du har skrevet den ind i din kalender med en påmindelse dagen før, så du ikke glemmer det. Alt er fint.

Du har ro i sindet og kan koncentrere dig om at planlægge resten af ferien. Men da der faktisk ikke er andet end havearbejde, og oprydning, i garagen, så kan du se, at du også får nogle dejlige dage herhjemme, hvor I bare kan gå og hygge jer. Du sætter dig derfor ved din PC for at lege lidt på internettet. Der er nogle artikler, du gerne vil læse. Men altså, det er ikke lige læsning, du er i humør til nu. Du sætter dig derfor til at revidere din planlægning.

De har fem stjerner – heldigvis

Du googler rundt på må og få. På et tidspunkt googler du da også efter ”bedste undervognsbehandling i Odense”. Og hvad ser du, når søgeresultatet kommer frem? Dit servicecenter – nemlig Fyns Undervognscenter – er det bedste. De får fem stjerner. De har gode udtalelser fra nogle af deres kunder.