Spring til indhold

Hjælp med webudvikling

  • 2 min read

Du har fået en idé. Du vil lave et site, der handler om et langt liv, hvor du bogstaveligt talt har arbejdet i felten – over hele verden. Du vil fortælle om dine erfaringer, og du vil give dine anbefalinger til andre, som også gerne vil sendes ud. Enten som diplomater eller som frivillige i velgørenheds- og ulandsarbejde. Mulighederne er jo mange.

Klart WordPress

Du har også besluttet at gøre som de kloge – og måske, nørdede hoveder siger: Din hjemmeside skal bygges op på WordPress. Alle siger jo, at det er en god platform. Den tilbyder mange muligheder. Og du er da også kommet rimeligt godt i gang. Du har fået lavet en side, der fortæller dine læsere om, hvem du er. Du har fået lavet en del indlæg, der handler om dine oplevelser i forskellige dele af verden. Men de fremstår sådan lidt hulter til bulter. Du vil gerne have indlæggene sat lidt i system. Dem, der handler om Sydeuropa, skal ind i en kasse for sig selv. Dem, der handler om Asien, skal ind i en anden kasse. Hvordan gør du det?

Professionel udvikler på banen

Nu er du jo ikke en ørn til det her med at udvikle hjemmesider. Du ved dog, at du har massevis af materiale, som kan gøre din hjemmeside til et superspændende sted. Så hvordan får du løst dit umiddelbare problem? Angsten for at lave dumme fejl så du mister alle de indlæg, du allerede har, bremser dig i at eksperimentere.

Her er det, at du har brug for lidt støtte til almindelig webudvikling. Måske er problemet ikke større, end at du bare skal lære at kende WordPress lidt bedre. Men for en sikkerheds skyld, så er det måske bedst, at du spørger én, der har stor erfaring med webudvikling – og med WordPress. Det ville jeg gøre. Jeg ville ikke være bange for at sige: Ja, jeg kender intet til det her – hjælp mig.