Spring til indhold

Personlig gave til en mand?

  • 2 min read

Er du på udkig efter en lille – men personlig gave til en af dine bedste venner? Måske er det din allerbedste ven – men du ved bare ikke, hvad du skal give ham. Du ved, at han ikke er bange for at stå frem og fortælle, hvem og hvad han er. Du ved også, at han faktisk gør en del ud af at udtrykke sin stil, overfor omverdenen. Han bruger lang tid på at overveje den nye tattoo, han vil have. Du havde faktisk tænkt på at give ham et gavekort, så han kan få lavet den tattoo, han ønsker sig. Der er, bare det ved et gavekort, at selvom det bliver værdsat, så synes du ikke, at det er en særlig personlig gave.

Et smykke med karakter

Et forslag er at give ham et af de mange smukke og meget karakteristiske smykker til mænd, som findes på markedet. Du kan fx finde et par øreringe til mænd – https://www.marjoe.dk/shop/oereringe-til-maend-29c1.html, som både udtrykker karakter og samtidigt er smykke.

Når du kigger efter øreringe til mænd, så kigger du nok ikke efter feminine, små ørestikker med roser og hjerter på. Du – og din ven – vil dog gerne have et par øreringe, som ikke bare er et almindeligt par kraftige kreoler-øreringe. Der må faktisk gerne være noget, der hænger ned fra øret. Ikke sådan nogle lange frynser, men måske et lille symbol. Fx et kors, eller en syl. Noget, der er geometrisk, og som kan bæres, også af mænd. Du har uendeligt mange muligheder.

Vikinger er en sikker vinder

Et godt udgangspunkt for at finde et par – ikke så dyre – øreringe til mænd kunne være at starte med at se på vikingeøreringe. Du kunne eventuelt også tage udgangspunkt i materialet, som øreringene kan været fremstillet af: Stål, plexiglas eller måske endda glas. De behøver ikke altid at være fremstillet af ædelmetaller. Du kan sagtens finde et par øreringe, som passer lige til ham.