Spring til indhold

Tid til rynkebehandling

  • 3 min read

Efterhånden som vi bliver ældre, kommer rynkerne desværre som en hel naturlig ting. Min ven Thomas er utroligt plaget af rynker, og han ligner mest af alt en rynket rosin i ansigtet. Thomas har dog også haft et hårdt liv, hvilket kan være med til at fremskynde rynkerne.

Det var først, da jeg kom i 50’erne, at jeg for alvor kunne se, at min hud ikke var lige så glat og pæn, som den plejede at være. Min mand, Tonny, mente, at jeg var fjollet, og der ikke var noget at komme efter, men jeg var ikke enig.

Og jo mere jeg tænkte over det, jo mere irriteret blev jeg på mine rynker. Jeg blev faktisk så irriteret, at jeg bestilte tid på en privatklinik med kosmetiske behandlinger. Nu skulle der altså gøre noget ved min hud, og sådan var det.

Botox og Restylane filler behandling

Kirurgen var super flink, og han var naturligvis autoriseret Botox og Restylane filler behandler. Han sagde, at jeg kunne godt nøjes med en Botox behandling, men resultatet ville blive meget bedre, hvis jeg også fik en Restylane filler behandling.

Nu har jeg gået på kontanthjælp i mange år, så pengene hænger jo ikke på træerne. Jeg spurgte om, han kunne lave en god pris, hvis jeg valgte begge behandlinger. Heldigvis kørte de kampagne på disse behandlinger, så jeg fik Botox på tilbud til en pris af blot 1.250 kr. for bekymringsrynker og Restylane filler på tilbud til 3.500 kr. for læberne og panden.

Jeg blev vildt glad, for jeg havde lige præcis sat 5.000 kr. af til begge behandlinger. Holdbarheden for disse behandlinger er mellem 3 – 12 måneder, så det er altså ikke en permanent løsning. Dog er det bestemt bedre end ingenting, og jeg kommer gerne igen om et lille år.

Restylane

Ingen bivirkninger

Jeg fik overhovedet ingen bivirkninger, og man kunne virkelig se forskel på før og efter behandlingen. Mine kollegaer kunne med det samme se, at jeg så meget mere oplagt og frisk ud i ansigtet. Og det bedste var, at Tonny sagde, at jeg var den smukkeste kvinde i hele verden.

Hvis du overvejer Botox eller fillers, så er mit råd at bruge lidt tid på at finde en god behandler. En behandler som bruger kvalitets-fillers, som er godkendt af EU/USA. Og ja, du kan godt mærke prikket, og ja det svier en smule, men man må altså lide lidt for skønheden!

Hvis du først ønsker at læse en guide om plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger, så kig forbi Øjenlågsoperationer.dk eller ugeavisen.dk.