Spring til indhold

Er afbudsrejser billige?

  • 2 min read

Nu er det på tide, at I får planlagt, hvad I skal i den kommende påskeferie. Der er flere muligheder: I kan blive hjemme. Nyde det smukke forår med at gå lange ture og iagttage naturen, som vågner og sprudler. I kan også vælge at besøge de gamle onkler og tanter. Eller I kan vælge at tage ud og rejse. Lige nu findes der en del billige rejser som her, som det ville være ret skønt at kunne tage med på. Lidt ekstra varme. Lidt mere sol. Ville det ikke være skønt?

Overvej Mallorca

Måske skulle I overveje en af de mange rejser til Mallorca, som er på tilbud lige nu? Mallorca er jo ikke bare grisefester og menukort på dansk sprog i de lokale restauranter. Det er en smuk ø, som tilbyder jer et varieret landskab. Den har tilbud til jer om at opleve det autentiske liv i en spansk bjerglandsby. Og der er skønne strande, som man kan bade ved – eller bare gå lange ture ved. Jeg ved da godt, hvad jeg ville vælge, hvis jeg var i jeres situation. Der er ingen tvivl i mit sind:

Søg efter afbudsrejser

Jeg ville kigge efter afbudsrejser- se her. Og hvis jeg fandt én, der passer med mine fridage og budget, så ville jeg slet ikke have nogen som helst skrupler over at købe en afbudsrejse. Tværtimod. Jeg ville skynde mig at købe den, inden den bliver solgt til en anden solhungrende, bleg dansker. Og jeg er sikker på, at I har det på samme måde. En afbudsrejse sådan lige ud af det blå, er en rejse, der giver de fleste gode oplevelser og minder. Netop fordi det er en rejse, som du ikke har planlagt i detaljer og ned til sidste minut. Det er en rejse med oplevelser, indtryk og nye erfaringer – netop fordi du ikke har forberedt dig på dem. Så: Tag afsted. Tænk ikke over det.